Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• От известно време се оглеждам за 159 и следя темата. Но забелязвам, че се плюе по абсолютно всяка една кола за която се пита.....
    Та за да бъдем градивни, я кажете вие някоя ставаща за купуване бройка? Дизел или 1.9jts. До 10500.
    sigpic
    1999 Alfa Romeo 146 1.6 TS Junior -> ex
    2006 Alfa Romeo 159SW 1.9 JTD
    2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTD

Comment

• Не става въпрос за плюене по която и да е, просто и на двете интериора е покъртителен, адски мърляв и захабен в случая на комбито, кожата напукана при седана, и при двете някой хамалин е опитал да вади навитата така, че е изпонадрал централния панел и т.н. Като за 12к поне за мен е неприемливо, най-големите дараци за по 6к изглеждат по същия начин..

Comment

• Не визирах твоето изказване.
        Наистина очаквам някой да предложи нещо....
        sigpic
        1999 Alfa Romeo 146 1.6 TS Junior -> ex
        2006 Alfa Romeo 159SW 1.9 JTD
        2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от invinceble Покажи съобщение
          Не визирах твоето изказване.
          Наистина очаквам някой да предложи нещо....

Колега , просто в БГ се вкарват кошери .. на които им се търсят пари после .. Аз следя тази тема всеки ден, както и всичките обяви в мобиле и карс и положението не е розово . Имаше 2 ТИ-ки що годе хубави за по 12-3 к но попиха водя накъде ..

http://www.cars.bg/c1740218 Тази е някаква нова .. но като гледам правописа в Допълнителна информация ...

Хмм и тази е нова ..http://www.cars.bg/c1777349
          Last edited by alfa_romeo_forever; d.m.y г., 01:07.
          Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
          Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• http://www.cars.bg/c1777349

Не мисля, че е нова.... Не е ли онази, която първо беше от Враца, а после резко и се вдигна цената? Гледам, махнат е теглича и са коригирали леко цената надолу
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              http://www.cars.bg/c1777349

Не мисля, че е нова.... Не е ли онази, която първо беше от Враца, а после резко и се вдигна цената? Гледам, махнат е теглича и са коригирали леко цената надолу
              хубавка е
              sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Спор няма! Само още 2 бона надолу и ще стигнем първоначалната цена, на която беше обявена като стъпи в БГ
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Спор няма! Само още 2 бона надолу и ще стигнем първоначалната цена, на която беше обявена като стъпи в БГ

е тогава ще и се намерят бая забележки
                  sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

http://www.cars.bg/c1777349

И капаците на огледалата липсват. Ама може и да не е тя

Comment

• Здравейте на всички привърженици.
                      Търся да си купя първи автомобил тъй като те първа ставам шофьор и съм се спрял на точно тези алфи, но така като гледам в момента коментарите по колите който са обявени за продан хич не са добри. Също така никъде не мога да намеря информация за това как е 159 в поддръжката и какви проблеми прави като цяло.
                      До когото и да се допитам все чувам "Ти нормален ли си алфа не си взимай", но това не е 156, до колкото знам 156 имаха проблеми но 159 е съвсем друго.
                      На кратко, 159 как е в сервиза и струва ли си колата?

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                        И капаците на огледалата липсват. Ама може и да не е тя
                        Мооже. Не бях забелязал огледалата

Значи във Враца много ги вкарват Това ще да е мястото, за който си търси TI-ка

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Първоначално публикувано от BOBI BooM Покажи съобщение
                          Здравейте на всички привърженици.
                          Търся да си купя първи автомобил тъй като те първа ставам шофьор и съм се спрял на точно тези алфи, но така като гледам в момента коментарите по колите който са обявени за продан хич не са добри. Също така никъде не мога да намеря информация за това как е 159 в поддръжката и какви проблеми прави като цяло.
                          До когото и да се допитам все чувам "Ти нормален ли си алфа не си взимай", но това не е 156, до колкото знам 156 имаха проблеми но 159 е съвсем друго.
                          На кратко, 159 как е в сервиза и струва ли си колата?

Като цяло колата е добра, в сервиза разходите са според екземпляра на който ще попаднеш. Ако случиш на читава ще минеш с обслужване, около 500-600лв за масла филтри, ремъци и ролки. Съединителя е скъп (около 6-800лв), маховика е много скъп (над 1000лв), носачите са около 400 долните, около 150 горните. Също трябва да си предвидиш и някой лев за премахване на детските болежки, затапване и премахване на егр, дпф и вихрови клапи евентуално и софтуерна намеса (500-800лв). Та така колега, предвиди си едни 2000лв да си имаш за да стане всичко както си трябва.
                          Както ще потвърдят колегите, 159 е по-добра кола от 156, по-комфортно вози, по-добро пътно поведение, по-добре обезшумена, по-добра визия, но за сметка на това е по-тежка, разхода е 1.5л+, 2пъти по-скъпа подръжка.
                          Успех с търсенето.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                            Като цяло колата е добра, в сервиза разходите са според екземпляра на който ще попаднеш. Ако случиш на читава ще минеш с обслужване, около 500-600лв за масла филтри, ремъци и ролки. Съединителя е скъп (около 6-800лв), маховика е много скъп (над 1000лв), носачите са около 400 долните, около 150 горните. Също трябва да си предвидиш и някой лев за премахване на детските болежки, затапване и премахване на егр, дпф и вихрови клапи евентуално и софтуерна намеса (500-800лв). Та така колега, предвиди си едни 2000лв да си имаш за да стане всичко както си трябва.
                            Както ще потвърдят колегите, 159 е по-добра кола от 156, по-комфортно вози, по-добро пътно поведение, по-добре обезшумена, по-добра визия, но за сметка на това е по-тежка, разхода е 1.5л+, 2пъти по-скъпа подръжка.
                            Успех с търсенето.
                            Благодаря ти за конкретния и точен отговор. Насочил съм се към автоматиците поне от там ги няма част от разходите, но така като гледам бюджета няма да ми позволи поне за начало да я стегна колата. Надявам се до октомври месец да излезе добра обява да си я взема, уникално красива кола!

Comment

• Първоначално публикувано от BOBI BooM Покажи съобщение
                              Благодаря ти за конкретния и точен отговор. Насочил съм се към автоматиците поне от там ги няма част от разходите, но така като гледам бюджета няма да ми позволи поне за начало да я стегна колата. Надявам се до октомври месец да излезе добра обява да си я взема, уникално красива кола!
                              Там си има други разходи, задължително тест драйв по по маршрут, който позволява изреждане на всички предавки.

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                                Там си има други разходи, задължително тест драйв по по маршрут, който позволява изреждане на всички предавки.
                                До колкото знам при автоматика е смяна на маслото му като цяло. А за какво да гледам при изреждането на предавките?

Comment

Working...
                                X